Σίλβα: «Κάναμε μεγάλες νίκες, δεν θα σας ξεχάσω»

Σίλβα: «Κάναμε μεγάλες νίκες, δεν θα σας ξεχάσω»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Κάναμε μεγάλες νίκες, δεν θα σας ξεχάσω»

bet365

Παρουσία του Γιάννη Βρέντζου ο Μάρκο Σίλβα έκανε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο Aqua Dome.

Ο Πορτογάλος όπως σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα ευχαρίστησε τους παίκτες του και τους ευχήθηκε τα καλύτερα. Ο Μάρκο Σίλβα με τον Γιάννη Βρέντζο να δίνει το παρών μίλησε για τελευταία φορά στους ποδοσφαιριστές του.

Μεταξύ άλλων τους τόνισε: «Θέλω να σας πω ότι ειλικρινά δεν έχω παράπονο από εσάς. Κάναμε μεγάλες νίκες και δεν θα σας ξεχάσω. Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και κάναμε καλή χρονιά. Ευχαριστώ πολύ και την ομάδα και τον πρόεδρο και φυσικά και εσάς. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια». Στην συνέχεια χαίρετησε έναν έναν τους παίκτες. Όλοι τον αγκάλιασαν και τον φίλησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα