Δύο ώρες στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Δύο ώρες στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Δύο ώρες στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ!

Το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πέρασαν εργομετρικά, το απόγευμα έπαιξαν μπάλα στο γήπεδο, όπου έμειναν δύο ώρες! Τέλος η συνεργασία με τον Πάολο Αρτίκο

Μετά τις πρωινές εργομετρικές εξετάσεις η απογευματινή προπόνηση βρήκε τους παίκτες και τον Ίβιτς για σχεδόν δύο ώρες στο γήπεδο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το πρόγραμμα που ετοίμασε ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του περιελάμβανε δουλειά σε φυσική κατάσταση, μυική ενδυνάμωση και αρκετό ποδόσφαιρο. Αρχικά οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν κυκλική αερόβια άσκηση συντονισμού με μπάλα και στη συνέχεια παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια κατοχής, τρέξιμο μ’ αυξομοιώσεις και παιχνίδι 7 εναντίον 7.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης.

Την Παρασκευή (24.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν διπλή προπόνηση. Στις 09.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην απογευματινή προπόνηση που θα είναι ανοικτή θα γίνει και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Δεν συνεχίζει ο Πάολο Αρτίκο

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πάολο Αρτίκο. Ο Ιταλός γυμναστής ενημερώθηκε, εδώ και λίγες μέρες, για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

«Η ομάδα τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε και του εύχεται ό,τι καλύτερο», ανέφερε η ΠΑΕ, που ήδη είναι σε αναζήτηση νέου γυμναστή για το κομμάτι της αποκατάστασης. 

Best of internet