«Βλέπει» Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός!

«Βλέπει» Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει» Ιβάνοφ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την απόκτηση του διεθνή αριστεροπόδαρου στόπερ, Ίβαν Ιβάνοφ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βουλγαρία!

Το βάρος στις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού έχει πέσει στην ολοκλήρωση των μεταγραφών του Βίκτορ Ιμπάρμπο και του Μουμπάρακ Γουακάσο, ωστόσο, στο «πράσινο στρατόπεδο» δουλεύουν και την περίπτωση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Βουλγαρία μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται είναι εκείνη του 28χρονου διεθνή στόπερ, Ιβάν Ιβάνοφ! Ο Ιβάνοφ ανήκει στην Λοκομοτίβ Πλόντβιφ ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Βασιλεία, στην Παρτιζάν και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ μετρά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Μία ώρα μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του gazzetta.gr, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το θέμα, αναφέροντας σχετικά τα εξής:

«Ο Ιβάνοφ μας απασχολεί αλλα υπάρχουν και αλλες περιπτώσεις που εξετάζουμε παράλληλα».

Who is who

Ο Ιβάν Ιβάνοφ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 1988 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Πίριν, πριν πάρει μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το 2005. Επέστρεψε ως δανεικός στην Λοκομοτίβ τη σεζόν 2007-08, ενώ το 2010 αποφάσισε να αφήσει την Βουλγαρία για την Ρωσία. Η Αλάνια Βλαντικαβκάζ ξόδευε πολλά χρήματα, για επιστρέψει στην αίγλη του παρελθόντος, όμως οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Μετά από 24 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν 2010-11 την άφησε για λογαριασμό της Παρτιζάν.

Εκεί, βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό και μετά από δύο σεζόν βρέθηκε στην Βασιλεία, στην οποία ξεκίνησε πολύ καλά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως, και ένας τραυματισμός τον Ιανουάριο του 2014 ουσιαστικά έφερε το τέλος. Ο Ιβανόβ υπέστη ρήξη χιαστών και έναν χρόνο αργότερα έλυσε το συμβόλαιό του με τους Ελβετούς. Το 2013 είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος Βούλγαρος παίκτης της χρονιάς!

«Εκείνος ο τραυματισμός και μία σειρά κακών αποφάσεων από μέρους μου, έφεραν την καταστροφή. Η αποθεραπεία δεν πήγε, όπως έπρεπε. Έτσι, ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησε», θα πει ο Βούλγαρος. Πριν βρεθεί, όμως, για τρίτη φορά στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, δοκίμασε την τύχη του στις ΗΠΑ, καθώς πάντα έδινε προτεραιότητα στο εξωτερικό. Έκανε δοκιμαστικά στη New York City, όμως, δεν μπορούσε να αντέξει στην ένταση σύμφωνα με τον ίδιο και επέστρεψε στην πατρίδα του τον περασμένο Μάρτιο. Από τότε είχε 9 συμμετοχές με την Λοκομοτίβ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα