Το... αντίο Σίλβα και η προτίμηση σε Βίκτορ!

Το... αντίο Σίλβα και η προτίμηση σε Βίκτορ!

Δημήτρης Τομαράς
Το... αντίο Σίλβα και η προτίμηση σε Βίκτορ!

bet365

Ο Σίλβα ανακοίνωσε την Τρίτη την πρόθεση αποχώρησής του, ο μάνατζέρ του ζήτησε... συγγνώμη και την επόμενη ο Ολυμπιακός βρήκε τον Βίκτορ. Όλες οι εξελίξεις

Ο Βίκτορ βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του. Το ερυθρόλευκο παρελθόν άλλωστε τον βοηθά να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα. Ο Ισπανός είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Βρέντζο, αλλά και με Χουάν Λορένθο, όπου εκτός των άλλων συζήτησαν και για τα μεταγραφικά θέματα. Ο Βίκτορ ήταν ο πρώτος στην λίστα των Πειραιωτών από την στιγμή που ο Σίλβα έδειξε τις προθέσεις του και χθες το πρωί το θέμα έκλεισε. Άλλωστε, την δουλειά του Ισπανού - που σημειωτέον αρνήθηκε να συζητήσει με άλλες ελληνικές ομάδες απ' όπου είχε κρούσεις - την γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό, το βιογραφικό του είναι εξαιρετικό, ενώ γνώριζε τα πάντα για την ομάδα, αφού την παρακολουθούσε και από την Ισπανία! Ήταν ένα γνώριμο πρόσωπο που είχε επαφές με Ολυμπιακό, ασχολιόταν διαρκώς με τον σύλλογο και είχε δει από κοντά και εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

Πως προέκυψε ο Βίκτορ; Το πρωί της Τρίτης ο Μάρκο Σίλβα συναντήθηκε με τον Βρέντζο, όπου του αποκάλυψε πως το τελευταίο δίμηνο προσωπικά προβλήματα τον δυσκόλευαν αρκετά στο να συγκεντρωθεί, πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, κάτι που μετέφερε στους Πειραιώτες. Μάλιστα, τους τόνισε πως θα μείνει στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του, με τον μάνατζέρ του να επεμβαίνει και να ζητά συγγνώμη για τις ραγδαίες εξελίξεις. Μάλιστα για το γεγονός ότι η παραίτησή του επήλθε το πρωί της Τρίτης σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός διέψευσε τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για γκολκίπερ, αμυντικό και εξτρέμ. Ονόματα όπως οι Ίσακσον, Ρος ή Ντριούσι. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν γκολκίπερ, οχτάρι, αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα