Τζώρτζογλου: «Ο Σαββίδης με έπεισε»

Τζώρτζογλου: «Ο Σαββίδης με έπεισε»

Για μια από τις πιο σημαντικές Γενικές Συνελεύσεις, χαρακτήρισε την αυριανή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου επισημαίνοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης τον έπεισε για τις προθέσεις του.

Τζώρτζογλου: «Ο Σαββίδης με έπεισε»

Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου μιλώντας στον Arena fm ανέφερε: «Είναι μια από τις πιο σημαντικές Γενικές Συνελεύσεις αύριο, αφού είναι μερικές εβδομάδες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο. Πιο κάτω δε γίνεται . Δε θα γίνει ότι γινόταν τα τελευταία χρόνια. Θα έχουμε ένα ντέρμπι όπου κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Θα είναι πολύ κοντά το σκορ.

Ο λόγος που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει έρθει σε αυτό το ρεζιλίκι έχει ονοματεπώνυμο. Πριν δυο χρόνια πήγα την Ομοσπονδία στα δικαστήρια, με τεράστιο κόστος για μένα και την δική μας ένωση. Οι ενώσεις υπέρ μου ήταν μόλις 6. Οι άλλες 49 είπαν θάνατος στον Τζώρτζογλου. Ενώ μπορούμε να δώσουμε ελπίδα σε ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, απλά κοιτάμε μικροπολιτικά τα μικροσυμφέροντα.

Φοβάμαι μόνο ένα πράγμα. Μην έρθουν χαλίφιδες στη θέση του χαλίφη. Ο Ιβάν Σαββίδης στις δυο συναντήσεις που είχα με έπεισε ο άνθρωπος. Εύχομαι να ισχύει από όλες τις τάσεις. Κάποια πράγματα που είδα στο Μακεδονία Παλάς με κάνουν επιφυλακτικό. Ελπίζω οι ενώσεις να κατάλαβαν και στις εκλογές του Οκτωβρίου να κάνουν αυτό που πρέπει».

Best of internet