Οι Γάλλοι για ΑΕΚ και Μπαλντέ

Γιώργος Τσακίρης
Οι Γάλλοι για ΑΕΚ και Μπαλντέ

bet365

Στη Γαλλία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες ώρες ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, απασχολεί την Ενωση.

Σύμφωνα με το αξιόπιστο France Football, η περίπτωση του Ιμπραΐμα Μπαλντέ που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ όπως πλέον επιβεβαιώνουν και οι Γάλλοι, έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν αποκλείουν ακόμη και την άφιξη του τις επόμενες ώρες στην Αθήνα για λογαριασμό της Ενωσης.

Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός, για τον οποίο είχατε ενημερωθεί αποκλειστικά από το gazzetta.gr, παρουσιάζεται αυτό το διάστημα στην κορυφή της κιτρινόμαυρης λίστας για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Το δημοσίευμα του France Football τιτλοφορείται «η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον Μπαλντέ» και μέσα στο άρθρο υπογραμμίζεται...

«Ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ φαίνεται να... δεσμεύεται για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κουμπάν Κράσνονταρ και ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ. ΠΑΟΚ και Φενέρμπαχτσε έχουν μάθει επισήμως για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή. Ο Μπαλντέ σημείωσε 4 γκολ την περασμένη σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες ώρες για να τελειώσει το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα