Πειθαρχικές διώξεις σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Gazzetta team
Πειθαρχικές διώξεις σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

bet365

Πειθαρχικές διώξεις για δυσφήμιση του αθλήματος σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Στέφανο Μπαξεβάνη.

Δικαίωση για την ΑΕΚ αναφορικά με τα όσα είχαν προηγηθεί με την κόντρα ανακοινώσεων των «κιτρινόμαυρων» με τους «ερυθρόλευκους». Η Ένωση από την στιγμή που είχε ασκηθεί μόνο σε αυτή πειθαρχική δίωξη, είχε ζητήσει με νέα της ανακοίνωση να ασκηθεί και στους Πειραιώτες. Αυτό έγινε και στην ΑΕΚ παρότι θα απολογηθούν και αυτοί για δεύτερη φορά, μόνο δικαιωμένοι μπορούν να νιώθουν με την εξέλιξη αυτή. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των:

1.ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Επιτροπής Δεοντολογίας), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 3, 7 και 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2. ΠΑΕ ΑΕΚ, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις, εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (ΔΣ ΕΠΟ), προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3, 5, 7, 34 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα