Οι Ισπανοί του πάνε περισσότερο…

Οι Ισπανοί του πάνε περισσότερο…

Οι Ισπανοί του πάνε περισσότερο…

Ο Kώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta δύο πράγματα, εν αρχή, για την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό. 

Η άποψή μου είναι καταγεγραμμένη: δεν είναι καλό να αλλάζει συχνά κι εύκολα μία ομάδα προπονητές. Πόσο δε μάλλον δύο ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας!

Όμως, από την στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα δεν ήθελε να μείνει άλλο στον Ολυμπιακό, προφανέστατα για τους λόγους του, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από να αλλάξει η ομάδα προπονητή. 

Ο Πορτογάλος είπε στον Ολυμπιακό ότι ένιωθε εδώ και κάμποσο καιρό πιεσμένος, στενοχωρημένος, προβληματισμένος και τέλος πάντων θεώρησε σκόπιμο να φύγει. Μόνο ο ίδιος ξέρει ακριβώς το πώς και το γιατί. Ας εξηγήσει. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι εικασίες. Και δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε εικασίες. Νομίζω θα κάνει δήλωση ο ίδιος. 

Απλά, όταν ένας προπονητής παραδέχεται ότι αμφιβάλλει κατά πόσο μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια του, είναι πρόβλημα…

Η ουσία είναι όμως η επόμενη ημέρα. Κι η επόμενη ημέρα είναι ο κατά κοινή ομολογία ταλαντούχος κύριος Βίκτορ Σάντσεθ, που έχει δουλέψει με επιτυχία ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό, ως βοηθός του Μίτσελ, και αν μη τι άλλο ξέρει από αυτή την ομάδα κι έχει πια πίσω του και σχεδόν ενάμιση χρόνο ως πρώτος προπονητής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με θετικό πρόσημο.

Γενικά οι Ισπανοί προπονητές του πάνε του Ολυμπιακού. Το είχαμε δει και με το Βαλβέρδε και με τον Μίτσελ, με τους οποίους η ομάδα έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια. Αυτοί οι δύο έμειναν περισσότερο χρόνο στον πάγκο από όλους τους άλλους προπονητές εδώ και μία 15ετία! Δύο χρόνια ο καθένας…

Με τους Πορτογάλους ενώ ξεκινάει καλά το πράγμα, στο τέλος στραβώνει. Και με το Λεονάρντο Ζαρντίμ και με τον Βίτορ Περέϊρα και τώρα με τον Μάρκο Σίλβα…

Best of internet