Η πολύ καλή συστατική επιστολή του Βίκτορ

Η πολύ καλή συστατική επιστολή του Βίκτορ

Δημήτρης Τομαράς
Η πολύ καλή συστατική επιστολή του Βίκτορ

bet365

Ο Βίκτορ έχοντας δουλέψει έναν χρόνο σε Ολυμπιακό δίπλα σε Μίτσελ και με επιτυχία επιστρέφει για να τελειώσει ότι άφησε στην μέση. Οι ισπανικές πληροφορίες από χθες το βράδυ.

Ο Βίκτορ από τότε που είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έλεγε πως κάποτε ήθελε να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα. Και να που η επιθυμία του έγινε πράξη. Ο Βίκτορ Σάντσεθ έρχεται και πάλι στον Ολυμπιακό με το θετικό πρόσημο ενός ανερχόμενου νέου προπονητή με θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ξέρει πολύ καλά τον σύλλογο αφού υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Μίτσελ και κατά κοινή ομολογία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Άπαντες στον Ρέντη είχαν να λένε για την εργατικότητά του, την προσήλωσή του και την αυστηρότητά του. Όσοι τον έχουμε ζήσει σε προετοιμασία θυμόμαστε το πως... τιμωρούσε τους παίκτες εάν δεν έκαναν σωστά το πρόγραμμα ή τις ασκήσεις με έξτρα τρέξιμο ή παραπάνω πρόγραμμα. Οι πρωταθλητές θεωρούν πως στο πρόσωπό του βρήκαν τον ιδανικό τεχνικό για φέτος.

Και ο ίδιος σαν κάτι να... χρωστάει ακόμα. Στην Ισπανία πάντως είχαν μάθει από χθες αργά το βράδυ για τον Βίκτορ. Ραδιοφωνικός σταθμός της Κορούνια μετέδωσε πολύ αργά το βράδυ πως ο Σίλβα αποχωρεί και ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Και σήμερα το μεσημέρι το Gazzetta.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα για την επικείμενη πρόσληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα