Οι λόγοι του αιφνίδιου... διαζυγίου με Σίλβα

Οι λόγοι του αιφνίδιου... διαζυγίου με Σίλβα

Η έλλειψη σιγουριάς για το εάν μπορεί να φέρει σε πέρας τους ευρωπαϊκούς προκριματικούς έφεραν εκτός Ολυμπιακού τον Μάρκο Σίλβα.

Οι λόγοι του αιφνίδιου... διαζυγίου με Σίλβα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σίλβα μετέφερε προς την διοίκηση του Ολυμπιακού ότι για προσωπικούς λόγους δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα και στις υποχρεώσεις της και ειδικά στο κομμάτι της Ευρώπης. Οι Πειραιώτες ήθελαν έναν τεχνικό που είναι στο 100% προσηλωμένος στον σύλλογο και να είναι απόλυτα βέβαιος για την δουλειά του και για το περαιτέρω της πλάνο. 

Ο Μάρκο Σίλβα επέμεινε πως ήταν προσωπικό το θέμα και ότι δεν γινόταν να συνεχίσει. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό στο Λιμάνι δεν είχαν και πολλές επιλογές από το να αποδεχθούν την κατάσταση και να πάνε στον επόμενο τεχνικό. Η ταχύτητα με την οποία ανακοινώθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ δείχνει πάντως σχετική προεργασία και πως ήταν κάτι που δεδομένα οι δύο πλευρές το συζητούσαν για μέρες. Ασχέτως με τους λόγους που προέκυψαν πάντως οι Πορτογάλοι θα έχουν να το λένε πως έπεσαν... μέσα στο γεγονός ότι ο 38χρονος τεχνικός δεν θα συνέχιζε στην ομάδα τη νέα περίοδο. Είναι πάντως κάτι πρωτοφανές για Ολυμπιακό να αλλάζει προπονητής στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και μάλιστα μετά από τόση στήριξη αλλά και τόσες δηλώσεις του ίδιου πως έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα το τιμήσει και πως δεν θα επέστρεφε στην πατρίδα του.

Best of internet