Γεμίζει τη Δευτέρα το «Κολοκοτρώνης»

Gazzetta team
Γεμίζει τη Δευτέρα το «Κολοκοτρώνης»

bet365

Από Δευτέρα (27/6) γεμίζει το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους Αρκάδες να ξεκινούν την προετοιμασία.

Η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2016-2017 θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, καθώς επίσης και για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, το πρωί της Δευτέρας (27/06) θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ την Τρίτη (28/06) θα γίνουν καρδιολογικές εξετάσεις σε γκρουπ και το απόγευμα προπόνηση. Την Τετάρτη (29/06) είναι η σειρά για τα εργομετρικά τεστ καθώς και για την ισοκινητική αξιολόγηση (cybex).

Η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Πέμπτη (30/06) και θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις.

Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο (09/07), θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις, θα ακολουθήσει το ρεπό της Κυριακής και από τη Δευτέρα (11/07) οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις.

Η Κυριακή (17/07) θα είναι μέρα ξεκούρασης, ενώ τη Δευτέρα (18/07) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα