Παίρνει και Σπίνουλα η Κέρκυρα!
Κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή βρίσκεται η Κέρκυρα, που φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Σπύρο Σπίνουλα. Μετά την απόκτηση λοιπόν των Επστάιν και Ναζίμ, αλλά και τις συμφωνίες με τους Γεωργίου, Ζαραδούκα, οι Φαίακες κλείνουν και την πέμπτη τους μεταγραφή.
Ο 30χρονος δεξιός μπακ, τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, ενώ μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε και το γεγονός πως κατάγεται από την Κέρκυρα. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον Μιχάλη Γρηγορίου και έρχεται για να πλαισιώσει τον Μάθιου Γκομές, αλλά και τον Παναγιώτη Βλάχο στο δεξί άκρο της άμυνας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
