Μεταγραφές τέλος, εκτός αν...

Μεταγραφές τέλος, εκτός αν...

Νίκος Μαρούδας
Μεταγραφές τέλος, εκτός αν...

bet365

Η μεταγραφή του Ντμίτρι Μπάγκα ήταν η τελευταία για τον Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι, εκτός και αν υπάρξουν αποχωρήσει από το τωρινό ρόστερ...

Λίγες και καλές κινήσεις ήθελε να κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Ατρόμητος και αυτό φαίνεται πως έπραξε. Στο Περιστέρι, με την μεταγραφή του Ντμίτρι Μπάγκα θεωρούν πως έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ για την νέα σεζόν και ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Έτσι, οι Ντιγκινί, Ζησόπουλος, Γκουγκούδης και Μπάγκα, φαίνεται πως θα είναι τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των Περιστεριωτών. Όλα αυτά φυσικά με δεδομένο πως θα μείνουν στην ομάδα οι Γκορμπούνοφ και Κιβρακίδης, αλλά και οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ. Σε περίπτωση που ένας από αυτούς αποχωρήσει τότε όπως είναι λογικό ο Ατρόμητος θα αναζητήσει ποδοσφαιριστές για να καλύψει τα όποια κενά προκύψουν.

Για την ώρα πάντως μεταγραφές... τέλος στον Ατρόμητο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα