Μένει Κέρκυρα ο Αραμπατζής

Νίκος Μαρούδας
Μένει Κέρκυρα ο Αραμπατζής

bet365

Στο νησί των Φαιάκων θα μείνει και στην Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα βρήκε με την διοίκηση και ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Με τους τερματοφύλακες που την επανέφεραν στην Σούπερ Λιγκ συνεχίζει και την νέα χρονιά η Κέρκυρα! Αν και τα σενάρια που ήθελαν τους Επτανήσιους να κοιτάζουν ξένο τερματοφύλακα ήταν πολλά, τελικά στο νησί αποφάσισαν να συνεχίσουν με τους Κουτζαβασίλη, Αραμπατζή και Τριαντάφυλλο.

Ο πρώτος και ο τρίτος είχαν έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο, όμως του δεύτερου λήγει στο τέλος του Ιουνίου. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την εκπνοή του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Αραμπατζής και Κέρκυρα έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την νέα σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα (πιθανότατα την Παρασκευή), όταν και ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στο νησί, μιας και το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί να γίνουν εργομετρικές εξετάσεις και την Δευτέρα η πρώτη επίσημη για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα