Μένει Κέρκυρα ο Αραμπατζής

Μένει Κέρκυρα ο Αραμπατζής

Μένει Κέρκυρα ο Αραμπατζής

Στο νησί των Φαιάκων θα μείνει και στην Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, τα βρήκε με την διοίκηση και ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Με τους τερματοφύλακες που την επανέφεραν στην Σούπερ Λιγκ συνεχίζει και την νέα χρονιά η Κέρκυρα! Αν και τα σενάρια που ήθελαν τους Επτανήσιους να κοιτάζουν ξένο τερματοφύλακα ήταν πολλά, τελικά στο νησί αποφάσισαν να συνεχίσουν με τους Κουτζαβασίλη, Αραμπατζή και Τριαντάφυλλο.

Ο πρώτος και ο τρίτος είχαν έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο, όμως του δεύτερου λήγει στο τέλος του Ιουνίου. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την εκπνοή του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, Αραμπατζής και Κέρκυρα έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την νέα σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα (πιθανότατα την Παρασκευή), όταν και ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στο νησί, μιας και το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί να γίνουν εργομετρικές εξετάσεις και την Δευτέρα η πρώτη επίσημη για τη νέα σεζόν.

Best of internet