Τα δεδομένα για Γεωργάτο

Τα δεδομένα για Γεωργάτο

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για Γεωργάτο

bet365

Μία προδιαγεγραμμένη κατάληξη ήταν η αποχώρηση του Γρηγόρη Γεωργάτου από τον Ολυμπιακό για όσους γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα.

Ο Γεωργάτος ήταν σε ένα νευραλγικό και σημαντικό πόστο στην ομάδα. Αυτό του τεχνικού διευθυντή και με ρόλο δίπλα στον Μάρκο Σίλβα. Προς το τέλος της χρονιάς και ενώ προχωρούσαμε για την επόμενη αυτό που κρίθηκε ήταν πως η συγκεκριμένη θέση που κατείχε ο Γρηγόρης Γεωργάτος δεν ήταν πια τόσο λειτουργική και τόσο χρήσιμη.

Τα δεδομένα είχαν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τις αρχές της χρονιάς και ενώ προφανώς και υπήρξε κάποια στιγμή και... απόσταση και διαφορά φιλοσοφίας και νοοτροπίας μεταξύ του παλαίμαχου άσου και του τεχνικού επιτελείου και του Ίβηρα τεχνικού. Με βάση όλα αυτά για όσους ήξεραν πράγματα μέσα στην ομάδα ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πάντως υπήρξε η αίσθηση και η πληροφόρηση πως θα γύριζε στις Ακαδημίες. Κάτι που δεν έγινε. Πάντως ο Γεωργάτος εξακολουθεί να χαίρει μεγάλης και ιδιαίτερης εκτίμησης από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα