Ο αντί-Ρομπέρτο και ο Στρέζος

Ο αντί-Ρομπέρτο και ο Στρέζος

Ο αντί-Ρομπέρτο και ο Στρέζος

Ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για να καλύψει το κενό του Ρομπέρτο με έναν κίπερ που να πλαισιώνει Καπίνο. Πηγαίνει Αυστρία ο Στρέζος. Δεν υπάρχει πρόθεση για νέο συμβόλαιο για Σαλίνο.

Από τον Ολυμπιακό υπάρχει πλάνο για αντικατάσταση του Ρομπέρτο. Με έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Καπίνο. Αυτές τις ημέρες γίνονται επαφές και διεργασίες και μέσα στο προσεχές διάστημα θα ξεκαθαριστούν οι στόχοι για να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση πορτιέρε. Ο Διούδης σε αυτήν την φάση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει τόσες πιθανότητες.

Κατά τα άλλα ο νεαρός κίπερ Στρέζος θα ταξιδέψει στο Λάνγκεφελντ για να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο λόγος είναι πως το τεχνικό τιμ θέλει έναν τερματοφύλακα παραπάνω. Σε σχέση με άλλες μεταγραφικές υποθέσεις από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό ενώ ως προς τον Σαλίνο δεν φαίνεται να υπάρχει από πλευράς των Πειραιωτών διάθεση για νέα συνεργασία, παρά τις προθέσεις του παίκτη. Υπήρξε δε και διάψευση των ισχυρισμών των εκπροσώπων του για νέο συμβόλαιο.

Best of internet