«Προς δανεισμό ο Μπόικο»

«Προς δανεισμό ο Μπόικο»

Gazzetta team
«Προς δανεισμό ο Μπόικο»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας άλλαξε τακτική σ’ ότι αφορά το θέμα του Ντένις Μπόικο το οποίο, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, απασχόλησε τον ΠΑΟΚ.

Ο Ορμάν Φικρέτ υποστήριξε σήμερα ότι είναι θετικός ως προς τον δανεισμό του Ντένις Μπόικο σε μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. «Είμαι υπέρ του δανεισμού του Μπόικο», υποστήριξε μιλώντας στη «Fanatik» ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, που μέχρι τώρα ήθελε να πουλήσει και μόνο τον Ουκρανό τερματοφύλακα.

«Συναντήθηκα πέντε φορές με τον Μπόικο, αλλά αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην ομάδα και σύμφωνα με την πολιτική μας είμαι σύμφωνος ως προς τον δανεισμό του. Προσφορές υπάρχουν….», εξήγησε ο Φικρέτ, με τις δηλώσεις του να αλλάζουν τα δεδομένα σ’ ότι αφορά τον 28χρονο τερματοφύλακα της Μπεσίκτας.

Ο ΠΑΟΚ, μια από τις ομάδες που κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε για τον Ντένις Μπόικο, διέψευσε το γεγονός πριν λίγες μέρες αν και η στάση του θεωρήθηκε ως κίνηση τακτικής γύρω από το ανοικτό θέμα του Ουκρανού γκολκίπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα