«Σφήνα» του ΠΑΟΚ για Βίκτορ Ιμπάρμπο λένε στην Ιταλία

Gazzetta team
«Σφήνα» του ΠΑΟΚ για Βίκτορ Ιμπάρμπο λένε στην Ιταλία

bet365

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, μετά τη Ρόμα, τη Γουέστ Χαμ και την Ατλέτικο Νασιονάλ, «χορεύει» ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει σήμερα ότι ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό του Στραματσιόνι, μια δεδομένη προφορική συμφωνία με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του, αλλά η «παρέμβαση» του ΠΑΟΚ σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις.

Το όποιο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ιμπάρμπο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, ενώ το γεγονός ότι ο Κολομβιανός λογίζεται ως ξένος δημιουργεί ένα πρόβλημα σ’ότι αφορά τις θέσεις ξένων στον ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Βαλένθια, οπότε οι μνηστήρες πληθαίνουν για τον επιθετικό της Κάλιαρι. «Ο Ολυμπιακός μίλησε με τον Καποτζούκα (σ.σ τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι), προσφέροντας πάνω από 1.000.000 ευρώ. Από την Ισπανία, υπάρχει ενδιαφέρον, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «lanuovasardegna».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα