Επίσημα στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο (pics)

Επίσημα στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα στην Εσπανιόλ ο Ρομπέρτο (pics)

bet365

Ο Ρομπέρτο είναι πλέον και τυπικά παίκτης της Εσπανιόλ μετά την σχετική ανακοίνωση των Ισπανών το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ολυμπιακό (για την οποία προκύπτει ότι οι ερυθρόλευκοι θα εισπράξουν 3,5 εκατ. ευρώ) και τριετές συμβόλαιο με τον παίκτη. Ο Ρομπέρτο θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας την 2η εβδομάδα του Ιουλίου. Η Εσπανιόλ έχει προγραμματίσει να τον παρουσιάσει την Πέμπτη. Θα είναι ανοιχτή η παρουσίαση για τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν πλήρως και οι πληροφορίες όλων των προηγούμενων ημερών, ειδικά δε μετά το γεγονός ότι ο έμπειρος κίπερ δεν πήγε στην Αυστρία. Δείτε στην Gallery σχετικές φωτό από τις υπογραφές του παίκτη και τις εξετάσεις του στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα