Ράμος: «Καλύτερα τώρα το χαμένο πέναλτι»

Gazzetta team
Ράμος: «Καλύτερα τώρα το χαμένο πέναλτι»

bet365

Στον τρόπο που στάθηκε ο Σούμπασιτς στο πέναλτι εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος, λέγοντας πάντως πως καλύτερα που αστόχησε τώρα, παρά στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο αμυντικός των «φούριας ρόχας» αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Σίλβα απ’ τον Βρσάλικο, «ξεγελώντας» τον Κάιπερς, στην ήττα των Ισπανών απ' τους Κροάτες με 2-1. Αιτία ήταν ο Σούμπασιτς, που απέκρουσε το χτύπημα του, αν και φαίνεται να βγήκε αρκετά έξω απ’ την εστία του.

Στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός ανέφερε στο επίσημο σάιτ της UEFA: «Συγχαρητήρια στην Κροατία για τη μεγάλη νίκη. Ο τερματοφύλακας περίμενε αρκετή ώρα μέχρι να ενεργήσει στο πέναλτι. Πάντως, καλύτερα να χάσω ένα τώρα, παρά στη συνέχεια της διοργάνωσης.

» Υπήρχαν ξεχωριστές περίοδοι μέσα στο παιχνίδι. Η Κροατία μας πίεσε αρκετά και μας πήρε ώρα να συνηθίσουμε. Όταν ο αντίπαλος έχει την κατοχή, μπορείς να χτυπήσεις στην αντεπίθεση. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι να κυριαρχούμε στα παιχνίδια μας, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε, γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην Κροατία. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό. Σε τέτοια ματς μπορεί να “πληρώσεις” την παραμικρή λεπτομέρεια», κατέληξε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

EURO Τελευταία Νέα