Οι 22 του Λάνγκεφελντ (pics)

Οι 22 του Λάνγκεφελντ (pics)

Οι 22 του Λάνγκεφελντ (pics)

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας με 22 παίκτες αποστολή. Λίγο περισσότερο από δύο ώρες η πτήση για Ίνσμπρουκ.  

Στις 16.00 αναχώρησε από την Αθήνα και λίγο μετά τις 18.00 αφίχθη στην Αυστρία με πτήση τσάρτερ ο Ολυμπιακός. Από εκεί ήθελε περίπου μία ώρα διαδρομής για το Λάνγκενφελντ. Το Ίνσμπρουκ ήταν ηλιόλουστο και αρκετά ζεστό αλλά όχι το Λάνγκεφελντ που εμοιαζε πιο... βροχερό. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν... φορτσάτοι και ορεξάτοι στο αεροπλάνο, όπως για παράδειγμα ο Ντιόγο Φιγκέιρας που φαινόταν πόσο πολύ ανυπομονεί για την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και για να πετύχει σημαντικά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
Άλλοι - όπως ο Φορτούνης - είχαν διαφορετικά θέματα συζήτησης, όπως το ΝΒΑ για παράδειγμα. Οι παίκτες που πήρε μαζί του στην Αυστρία ο Μάρκο Σίλβα είναι 22 τον αριθμό: Καπίνο, Χουτεσιώτης (κίπερ), Σιόβας, Τσιμίκας, Μποτία, Ρέτσος, Βούρος, Γούτας, Μπέρτος, Φιγκέιρας και Μαζουάκου (αμυντικοί), Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης και Τσόρι (μέσοι), Πάρντο, Γιαννιώτας, Σεμπά, Μανθάτης, Πουλίδο, Ολαϊτάν και Ανδρούτσος (επιθετικοί).

Best of internet