Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

bet365

Για την Τετάρτη (22/6) πηγαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, αφού την Τρίτη (21/6) οι συζητήσεις δεν έφεραν οριστικό αποτέλεσμα.

Στον ΠΑΟΚ επιμένουν να μην ανησυχούν γύρω από την κατάληξη της μεταγραφής. Απλά, όπως τονίζουν στη Μικράς Ασίας, «υπάρχουν αρκετά διαδικαστικά θέματα, που πρέπει να ξεπεραστούν και να διευθετηθούν», προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν στην οριστική συμφωνία.

Ο Ματέους έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με δεδομένη μια προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ. «Οι συζητήσεις όμως για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου κράτησαν αρκετά», επισημαίνουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ μεταθέτοντας το νέο γύρο των τελικών διαπραγματεύσεων για το πρωί της Τετάρτης (21/6).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση, από την στιγμή που δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Ματέους, που την Τρίτη πέρασε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται την Τετάρτη (22/6) να υπογράψει και να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία (18.30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα