Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

Για την Τετάρτη (22/6) πηγαίνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, αφού την Τρίτη (21/6) οι συζητήσεις δεν έφεραν οριστικό αποτέλεσμα. 

Πολύωρες συζητήσεις με Ματέους

Στον ΠΑΟΚ επιμένουν να μην ανησυχούν γύρω από την κατάληξη της μεταγραφής. Απλά, όπως τονίζουν στη Μικράς Ασίας, «υπάρχουν αρκετά διαδικαστικά θέματα, που πρέπει να ξεπεραστούν και να διευθετηθούν», προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν στην οριστική συμφωνία.

Ο Ματέους έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη με δεδομένη μια προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τον Λούμπος Μίχελ. «Οι συζητήσεις όμως για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου κράτησαν αρκετά», επισημαίνουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ μεταθέτοντας το νέο γύρο των τελικών διαπραγματεύσεων για το πρωί της Τετάρτης (21/6).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση, από την στιγμή που δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Ματέους, που την Τρίτη πέρασε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται την Τετάρτη (22/6) να υπογράψει και να βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία (18.30). 

Best of internet