Ζητάει 12 ομάδες η NOVA

Gazzetta team
Ζητάει 12 ομάδες η NOVA

bet365

Να μειωθούν στις 12 θέλει τις ομάδες στην Σούπερ Λίγκα η NOVA, με το συνδρομητικό κανάλι να προτείνει και άλλες αλλαγές σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Μπορεί το μεγαλύτερο βάρος των τελευταίων ημερών να έχει πέσει στην κίνηση των 12, αλλά και συνολικά τις αντιδράσεις των ΠΑΕ στο θέμα της διαιτησίας, ωστόσο επίσης σημαντικό και το ζήτημα που έχει προκύψει με την πρόταση της NOVA για μείωση των ομάδων.

Μια πρόταση που έγινε στο προηγούμενο ΔΣ της Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι να ζητάει από την διοργανώτρια αρχή οι ομάδες από 16 να γίνουν 12, προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον και το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα να γίνει πιο ελκυστικό.

Η NOVA μάλιστα ζήτησε αλλαγή όχι μόνο στον αριθμό των ομάδων, κάτι που όπως κανείς αντιλαμβάνεται μόνο εύκολα δεν μπορεί να το δεχθεί η Λίγκα, ειδικά όταν μιλάμε για μείον τέσσερις ομάδες, αλλά και αλλαγή σε πλέι οφ, όπου και θα βγάζουν τον πρωταθλητή, αλλά και στα πλέι άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα