Τέλος από Τρίκαλα ο Χιώτης

Τέλος από Τρίκαλα ο Χιώτης

Τέλος από Τρίκαλα ο Χιώτης

Παρελθόν από τα Τρίκαλα ο Χιώτης, «παίζει» ακόμα για Απόλλωνα ο έμπειρος τερματοφύλακας. 

Την λύση της συνεργασίας του με τον Διονύση Χιώτη, ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να επιθυμεί να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του. Μάλιστα, ακόμα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, ο οποίος ψάχνει τερματοφύλακα και το «φλερτ» παραμένει... ζωντανό. 

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Διονύση Χιώτη. Στον 1 χρόνο που ήταν στην ομάδα αποτέλεσε παράδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου. Του ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Σε δήλωση του ο Διονύσης Χιώτης αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο των Τρικάλων ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του ΑΟΤ την ερχόμενη χρονιά. Ο λόγος είναι ότι μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά για την άψογη συνεργασία μας. τους προπονητές που συνεργαστήκαμε, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό της ομάδας και φυσικά τον κόσμο. Καλή επιτυχία και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Best of internet