Δεν πάει Αυστρία ο Ρομπέρτο

Δεν πάει Αυστρία ο Ρομπέρτο

Δημήτρης Τομαράς
Δεν πάει Αυστρία ο Ρομπέρτο

bet365

Ο Ρομπέρτο δεν πετάει για Αυστρία, με τον παίκτη να έχει ζητήσει μια μέρα επιπλέον άδεια, γεγονός που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά με την αποχώρησή του από το Λιμάνι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΝΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Εσπανιόλ φαίνεται ότι περιμένει ο Ρομπέρτο για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την Ισπανία.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, πάντως, σήμερα δεν θα πετάξει για την Αυστρία μιας και ζήτησε μια μέρα επιπλέον άδεια. Εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη.

Πάντως, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα μιας και μένει να μάθουμε επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε πως την Κυριακή (19/6) οι Ισπανοί περίμεναν την ανακοίνωση από τους Καταλανούς χθες (20/6).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα