Ανακοίνωσε και Ντέλετιτς η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε και Ντέλετιτς η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε και Ντέλετιτς η ΑΕΛ

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή για την ΑΕΛ, η οποία ανακοίνωσε τον Μίλος Ντέλετιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ακόμα έναν ταλαντούχο παίκτη ντύνει στα «βυσσινί» η ΑΕΛ, η οποία έφερε στην Λάρισα τον Σέρβο Μίλος Ντέλετιτς.

Ο 22χρονος εξτρέμ, για τον οποίο διαβάσατε νωρίτερα στο gazzetta.gr, έχει ρίζες από την Γαλλία, αλλά έχει γεννηθεί στο Βελιγράδι, πέρσι είχε 14 συμμετοχές με την 8η του ομάδα του πρωταθλήματος Σερβίας, Ράντνικ Σουrντούλιτσα, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν, είχε παίξει σε άλλα 13 ματς με την Γιαγκόντινα.

Αν και δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει επίσης, τόσο δεξιά, όσο και στην κορυφή αν χρειαστεί. Ο παίκτης πέρασε το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις στα Δένδρα και στην συνέχεια ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες 15 και πλέον ημερών και με άφιξη στην Ελλάδα του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή Μπάσκο Γιάνκοβιτς, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η μεταγραφή ενός από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,82. Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του την τελευταία χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος με την ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα, 1ης κατηγορίας, με την οποία αγωνίστηκε στις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού και του επιτελικού μέσου. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι διεθνής με την U20 της Σερβίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Ζλάταν Σπάσιτς, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση τόσο της ομάδος αλλά και το γεγονός ότι τον παίκτη διεκδικούσαν ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ομάδες της Τουρκίας.

Για την αξία του παίκτη αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει το περυσινό παιχνίδι Παρτιζάν-Ράντνικ Σουρντούλιτσα το οποίο έληξε με σκορ 3-2 και ο Ντέλετιτς χρίστηκε σκόρερ.

Ο Μίλος Ντέλετιτς ετέθη υπ' όψιν του κ. Αναστασιάδη αμέσως μετά την πρόσληψή του και ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα