Ματέους, Περέιρα και άλλα…

Ματέους, Περέιρα και άλλα…

Ματέους, Περέιρα και άλλα…

bet365

Γεμάτη η σημερινή ημέρα για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, με πολλές αφίξεις και αρκετά ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα, κυρίως σ' ότι αφορά τον κεντρικό αμυντικό.

Ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο πέρασε το πρωί της Τρίτης ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα ο «Μ99» έστειλε το πρώτο μήνυμα του και έδειξε να είναι χαρούμενος για την παρουσία του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Λέο Μάτος, Εβγκέν Σάκχοφ, αλλά και ο Φακούντο Περέιρα, που μετά το πέρας του δανεισμού του στη Ράσινγκ Κλουμπ, επέστρεψε στην Ελλάδα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα ακολουθήσει την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία.

Στα μεταγραφικά ζητήματα το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Μίχελ και Ίβιτς.

Στη Ρουμανία ο αντιπρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, όπως αναφέρει η «Fanatik.ro», έχει αποφασίσει να χαμηλώσει το φετινό μπάτζετ της ομάδας και στη «μεταγραφική λίστα» των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών είναι και το όνομα του Φερνάντο Βαρέλα για τον οποίο έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα