«Προτάθηκαν, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν»

«Προτάθηκαν, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν»

«Προτάθηκαν, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν»

Διέψευσε τα σενάρια για πρόταση σε Καπετάνο, Παπαστεριανό η ΑΕΛ. Καμία επαφή και για Επστάιν. 

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες έφερναν τον Παντελή Καπετάνο και τον Μανώλη Παπαστεριανό στο στόχαστρο της ΑΕΛ, όμως οι «βυσσινί» φρόντισαν να διαψεύσουν τα... σενάρια, τονίζοντας ότι οι παίκτες έχουν, μεν, προταθεί, αλλά δεν απασχολούν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα, υπήρξε διάψευση και μάλιστα κατηγορηματική για τον Επστάιν, για τον οποίο δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή, όπως ξεκαθαρίζεται από τους διοικούντες την ΠΑΕ. 

Αναλυτικά: 

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά, δημοσιεύματα κυρίως του Αθηναϊκού Τύπου, περί ενδιαφέροντός της για τους πολύ γνωστούς Έλληνες ποδοσφαιριστές Παπαστεργιανό και Καπετάνο, πρώην ποδοσφαιριστών της Ξάνθης και δεν αντιλαμβάνεται τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων.

Οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί από σωρία managers προς την ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά αυτή τη στιγμή, τόσο ο προπονητής κ. Αναστασιάδης όσο και η διοίκηση της ΠΑΕ, έχουμε προτεραιότητα για την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αναστασιάδης, εκτιμούν την ποδοσφαιρική αξία των εν λόγω ποδοσφαιριστών αλλά, ουδέποτε συζητήσαμε με κανέναν το ενδεχόμενο απόκτησής τους αυτή τη δεδομένη στιγμή.

-Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε επαφή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Επστάιν.

Χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής κ. Θωμάς Κυπαρίσσης δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν κύριο εν ονόματι Μεϊδάνη, ο οποίος κατοικεί στην Τρίπολη και είναι παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, λέγοντάς του ότι είναι στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Επστάιν, ο οποίος κάθισε για καφέ ταξιδεύοντας για Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στη Γερμανία.

Στη συνάντηση εμφανίστηκε ένας ιδιαίτερα ευτραφής κύριος εν ονόματι Τσέλιος (ο γνωστός Τσέλιος του Απόλλωνα Σμύρνης), τον οποίο ο κ. Κυπαρίσσης δεν γνώριζε και μόλις πληροφορήθηκε ποιος είναι δεν κάθισε καθόλου μαζί του.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ουδέποτε στην ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήθηκε θέμα μεταγραφής του Επστάιν. Καλά θα κάνουν οι managers να αφήσουν την ΑΕΛ έξω από τα παιχνίδια τους γιατί θα διαψεύδονται κατηγορηματικά.

Best of internet