Αστέρας Τρίπολης: Οι επόμενες κινήσεις

Αστέρας Τρίπολης: Οι επόμενες κινήσεις

Αστέρας Τρίπολης: Οι επόμενες κινήσεις

Οι πρώτες κινήσεις του Αστέρα Τρίπολης, ο σχεδιασμός που προχωράει και οι «τρύπες» που έχουν μείνει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στον Αστέρα με όχι και τον πιο ιδεατό τρόπο, μιας κι η ομάδα έμεινε εκτός πλέι οφ, άρα και Ευρώπης.

Άπαντες στην ομάδα έχουν δει τα λάθη που έκαναν και θέλουν φέτος να τα αποφύγουν. Με την υπόθεση των «12» να εκκρεμεί ακόμη και να ξεκαθαρίζει προς το τέλος της εβδομάδας, οι Αρκάδες κινούνται αθόρυβα για να συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουν κλείσει τέσσερις παίκτες (Αθανασιάδης, Σεφίλ, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, ενώ Ιγκόρ και Κώτσιρας προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα). Οπότε, στην Τρίπολη αναμένονται ακόμη 5-6 αφίξεις. 

Στην ομάδα υπάρχουν ήδη παίκτες ποιοτικοί, οι οποίες με τις κατάλληλες προσθήκες θα οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Πάμε να δούμε την κάθε θέση ξεχωριστά...

- Στο τέρμα υπάρχουν οι Κοσίτσκι και Αθανασιάδης και θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη, που λογικά θα λογίζεται ως βασικός.

- Στην άμυνα έχουμε τους Τριανταφυλλόπουλο, Σεφίλ αλλά και τον Αλόκο που προς το παρόν υπάρχει στασιμότητα στο θέμα της παραμονής τους ή όχι.

Σίγουρα θα αποκτηθεί ένα δεξί μπακ, μιας κι η περίπτωση του Γιάννη Στάθη δεν προχώρησε, ενώ για μπακ απ λογικά θα υπάρχει ένα παιδί από τις ακαδημίες της ομάδας.

- Πέρα από τον Κώστα Γιαννούλη, αναμένεται η προσθήκη και ενός παίκτη για τα αριστερά στην άμυνα.

- Στο κέντρο της ομάδας υπάρχει υπεροπλία. Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Χαμντανί και Δημούτσος (παίζει και δεξιά στην επίθεση).

- Ενισχυμένα είναι και τα... φτερά της ομάδας, με την προσθήκη του Νίκου Καλτσά να θεωρείται δεδομένη, ενώ όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr προς Τρίπολη οδεύει κι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος προτίμησε την προοπτική των Αρκάδων από αυτή του Πανιωνίου.

Με τον Μπερτόγλιο ακόμη να μην ξέρει που θα είναι το μέλλον του, δεδομένο είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν περιπτώσεις για παίκτη πίσω από τον επιθετικό (υπάρχει ήδη ο Τσάβες, βέβαια), ενώ θα αποκτηθούν και δύο επιθετικοί, με τον Ιωαννίδη να είναι ο τρίτος.

Άρα, συνοψίζοντας έχουμε: 1-2 τερματοφύλακες, ένα στόπερ, ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό, ένα δεκάρι και δύο επιθετικοί. 

Best of internet