«Δεν υπολογίζεται ο Μαβινγκά»

«Δεν υπολογίζεται ο Μαβινγκά»

Νίκος Ρόλλας
«Δεν υπολογίζεται ο Μαβινγκά»

bet365

Η Ρούμπιν Καζάν δεν υπολογίζει τον Κρις Μαβινγκά ενόψει της νέας σεζόν και ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτός.

Για το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ντάνιελ Πράνιτς στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, τo Gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει οτι σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Κρις Μαβινγκά.

Ο 25χρονος αμυντικός, δεν έδωσε το παρών την Δευτέρα στα εργομετρικά της Ρούμπιν Καζάν λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με την βίζα του, όμως ενημέρωσε πως θα βρίσκεται στην Ρωσία μέχρι την Πέμπτη.

Μάλιστα, το «Sportbo.ru» επιβεβαίωσε πως ο Χάβι Γκράθια δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr, κάτι που σημαίνει οτι ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτός...

Το θέμα όμως είναι οτι ο 25χρονος Γάλλος θέλει να εξασφαλίσει πρώτα ένα μέρος των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν, πριν υπογράψει την αποδέσμευσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα