«Ο Στραματσόνι κοιτάζει Κουζμάνοβιτς»

«Ο Στραματσόνι κοιτάζει Κουζμάνοβιτς»

Νίκος Ρόλλας
«Ο Στραματσόνι κοιτάζει Κουζμάνοβιτς»

bet365

Το όνομα του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς που στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην Ουντινέζε, επανέφεραν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ιταλικά δημοσιεύματα.

Το όνομα του Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς δεν είναι καινούργιο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς πριν από περίπου δύο μήνες είχαν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια περί ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού».

Πλέον, οι Ιταλοί το επανέφεραν στο προσκήνιο αναφέροντας πως μετά τις περιπτώσεις του Βίκτορ Ιμπάρμπο και του Λορέντζο Κρισέτιτζ, ο 28χρονος μέσος που από τον Ιανουάριο αγωνιζόταν δανεικός από την Βασιλεία στην Ουντινέζε, παρακολουθείται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην γειτονική χώρα, στο Φρίουλι δεν έχουν καμία πρόθεση να κινηθούν για την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων του και δεν αποκλείεται ο προπονητής των «πράσινων» να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Ο γεννημένος το 1987 διεθνής μέσος, έφυγε από την Ελβετία το 2007 για την Φιορεντίνα, στην οποία έμεινε δύο χρόνια πριν πάει στην Στουτγάρδη. Από εκεί το 2013 μετακόμισε στην Ίντερ, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Βασιλεία στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα