Επίσημα ο Τίτε στη Βραζιλία

Επίσημα ο Τίτε στη Βραζιλία

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημα ο Τίτε στη Βραζιλία

bet365

Ως την πιο σημαντική δουλειά της προπονητικής του καριέρας χαρακτήρισε ο Τίτε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βραζιλίας, στην επισημοποίηση της πρόσληψής του στη «σελεσάο».

Ο πρώην τεχνικός της Κορίνθιανς αναλαμβάνει το «καράβι» στη θέση του Ντούνγκα, ο οποίος απογοήτευσε τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας με τον τρόπο που η εθνική ομάδα της χώρας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα.

«Ήρθε η κατάλληλη ώρα και αντιλαμβάνομαι πόσο μεγάλες ευθύνες έχω πλέον ως ομοσπονδιακός προπονητής. Είναι η πιο σημαντική δουλειά της καριέρας μου» είπε ο Τίτε, που θα έχει στο τεχνικό επιτελείο τον Κλέμπερ Ξαβιέ για βοηθό, τον Ματέους Μπάκι για τεχνικό συντονιστή και τον Έντου Γκασπάρ για διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ο νέος προπονητής της «σελεσάο» έχει να επιδείξει το πρωτάθλημα, το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που πήρε στη δεύτερη θητεία – από τις τρεις – θητεία του στην Κορίνθιας, από το 2010 έως το 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα