Iατρικά στην Ρέιντζερς ο Κράνιτσαρ

Gazzetta team
Iατρικά στην Ρέιντζερς ο Κράνιτσαρ

bet365

Η Ρέιντζερς επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας τη νέα χρονιά, με τους «διαμαρτυρόμενους» να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νίκο Κράνιτσαρ, ο οποίος αναμένεται στη Γλασκώβη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Έπειτα από την περιπέτεια της στην Championship της Σκωτίας, η Ρέιντζερς επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία. Οι «διαμαρτυρόμενοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους δύσκολα τελευταία 4 χρόνια και ήδη έχουν ξεκινήσει την ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μία από τις πρώτες κινήσεις ήταν η απόκτηση του έμπειρου Άγγλου χαφ, Τζόι Μπάρτον, όπως και του 37χρονου στόπερ, Κλιντ Χιλ.Τα ευχάριστα νέα όμως για τους φίλους της ομάδας συνεχίζονται, καθώς την Τετάρτη (21/6) αναμένεται στη Γλασκώβη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τη Ρέιντζερς ο Νίκο Κράνιτσαρ.

Ο 31χρονος Κροάτης μέσος έχει στα χέρια του πρόταση για 2ετές συμβόλαιο από τους Σκωτσέζους, με τον μάνατζερ του παίκτη να επιβεβαιώνει πως η συμφωνία βρίσκεται κοντά. Έτσι μετά το πέρασμα του από Τότεναμ, ΚΠΡ, Ντινάμο Κιέβου και Νιου Γιορκ Κόσμος, ο Κράνιτσαρ αναμένεται να περάσει σύντομα τις πύλες του Άιμπροξ, ενώ τη Δευτέρα (20/6) ανακοινώθηκε και η επέκταση συμβολαίου του πρώτου αρχηγού της ομάδας, Λι Γουάλας, μέχρι το 2019.

 

Τελευταία Νέα