Ανατροπή (;) με Σαλίνο

Ανατροπή (;) με Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Ανατροπή (;) με Σαλίνο

bet365

Η πλευρά του Λεάντρο Σαλίνο μετέφερε στο Gazzetta.gr πως υπάρχει (νέα) πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό αλλά και προτάσεις από τουρκικές ομάδες.

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Σαλίνο είχε... χαιρετήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό και πως δεν επρόκειτο να συνεχίσει τη νέα σεζόν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα. Όπως μεταφέρθηκε στο Gazzetta.gr υπάρχει για τον έμπειρο δεξιό μπακ νέα προσφορά ανανέωσης συμβολαίου από τον πειραϊκό σύλλογο και πιθανότητες παραμονής του στο Λιμάνι.

Επίσης τονίζεται πως ο Λεάντρο Σαλίνο έχει στα χέρια του και προτάσεις από Τουρκία και πως το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Κάποιες πηγές πάντως θέλουν την περίπτωση Σαλίνο να συνδέεται με αυτήν του Ομάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα