Πρώτη προετοιμασία χωρίς Φουστέρ

Πρώτη προετοιμασία χωρίς Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη προετοιμασία χωρίς Φουστέρ

bet365

Μετά από έξι χρόνια για πρώτη φορά ο Νταβίντ Φουστέρ δεν θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Νταβίντ Φουστέρ έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι και έχοντας πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού με μεγάλη και σημαντική προσφορά είπε το... αντίο στην ομάδα. Ο Ισπανός άσος δεν θα είναι βέβαια η μόνη απουσία από το περσινό ρόστερ, είναι όμως η πιο αισθητή από κάθε άποψη. Και από συναισθηματικής πλευράς και... δεσίματος με τον σύλλογο και λόγω των πεπραγμένων του τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό.
Σε σχέση με την περασμένη σεζόν δεν θα είναι στην ομάδα οι Σαλίνο (σ.σ. εκτός και εάν γίνει η ανατροπή όπως γράψαμε χθες), Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ, Κολοβός και λογικά και ο Ρομπέρτο, που θα γυρίσει στην Ισπανία, για να παίξει στην Εσπανιόλ (το θέμα του ήταν να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα το πρωί). Αντ' αυτών στην προετοιμασία θα είναι οι Φιγκέϊρας, Μπέρτος, Γούτας, Μανιάτης, Γιαννιώτας και Ολαϊτάν. Επίσης θα υπάρξει κα προσθήκη ενός πορτιέρε. Μάλλον έμπειρου και ξένου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα