«Δυνατά» για Ταχτσίδη!

«Δυνατά» για Ταχτσίδη!

Νίκος Αθανασίου
«Δυνατά» για Ταχτσίδη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Έλληνας μέσος βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού. Η επαφή με τον Μούτσι. Η υπόθεση του Λάζαρου και η κρούση στην Βερόνα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στην μεσαία του γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται πολύ ψηλά στα «θέλω» των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι εκείνη του Παναγιώτη Ταχτσίδη σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Ο διεθνής αμυντικός μέσος που κάνει καριέρα τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία αρέσει πολύ στο τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» και μάλιστα έχει συνεργαστεί στην Ρόμα με τον Ρομπέρτο Μούτσι, έναν εκ των βοηθών του Αντρέα Στραματσόνι. Είναι ποδοσφαιριστές που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως εσωτερικός χαφ ενώ είναι από τους ποιοτικούς Έλληνες που θέλει μεταξύ άλλων ο σύλλογος αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ταχτσίδης ανήκει στην Τζένοα και φέτος αγωνίστησε μόλις σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος βασικός, δίνοντας κυρίως λύσεις από τον πάγκο. Το συμβόλαιο του με τους Ιταλούς λήγει το 2017 και σίγουρα η προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι από τους ηγέτες του νέου Παναθηναϊκού δεν θα τον άφηνε αδιάφορο. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη λόγω του υψηλού του κασέ στους «ροσομπλού», ωστόσο, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Επαφή με Βερόνα για Λάζαρο

Από κει και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στην λίστα βρίσκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όπως έχουμε αποκαλύψει από τις αρχές Απριλίου, ο Στραματσόνι είχε έρθει σε επαφή με την Σαμπντόρια ώστε να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τον 29χρονο μέσο. Εδώ και αρκετό διάστημα δεν υπήρχε ουσιαστική εξέλιξη επί του θέματος, ωστόσο, το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να γίνει επαφή με την Βερόνα για να διαπιστώσουν οι «πράσινοι» αν υπάρχει σημείο επαφές. Οι Ιταλοί που υποβιβάστηκαν, σε πρώτη φάση δεν αξιώνουν ποσό για την παραχώρηση του Λάζαρου και απλά θέλουν να απαλλαχθούν από το συμβόλαιο του που αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα