Το προφίλ της Οντ

Gazzetta team
Το προφίλ της Οντ

bet365

Η Οντ είναι μια από τις ομάδες που πιθανότατα ν' αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους Νορβηγούς...

Τον νικητή του ζευγαριού Οντ Γκρένλαντ - Μάριενχαμ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους τους «Άγιαξ της Ηπείρου».

Δείτε εδώ το προφίλ της Μάριενχαμ

Η Οντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της χώρας της – βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη – στους πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πίνακα, Ρόζενμποργκ.

Στο Κύπελλο Νορβηγίας τη φετινή σεζόν, έχει αποκλειστεί από την Τρόμσο, έπειτα από το 3-2 που διαμορφώθηκε στην παράταση της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η Οντ είχε αντιμετωπίσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, πάλι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, είχε προσπαθήσει πολύ για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε προβλήματα στους Βεστφαλούς, ωστόσο αποκλείστηκε.

Από άποψη ετοιμότητας, προφανώς και θα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο, εφόσον τελικά είναι εκείνη που θα κοντραριστεί με τον ΠΑΣ στον δεύτερο προκριματικό γύρο, αφού θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα της Νορβηγίας τις ημέρες των αναμετρήσεων.

Το «Skagerak Arena», είναι το γήπεδό της, χωρητικότητας 13.500 θεατών, ο Νταγκ – Έιλεφ Φαγκέρμο είναι ο προπονητής της ομάδας και οι δύο που θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ ο σύλλογος από τα Γιάννενα, θα είναι ο επιτελικός μέσος, Φρέντρικ Νορντκβέλε και ο επιθετικός από τον Καναδά, Ολιβιέ Οσεάν.

Ιδρύθηκε το 1894 και θεωρείται εκ των ιδρυτικών στελεχών του νορβηγικού πρωταθλήματος, το 1914.

Όσον αφορά στις επιτυχίες που έχει καταγράψει η Οντ, έχει ρεκόρ με 12 Κύπελλα Νορβηγίας, με τέσσερα σερί από το 1903 έως και το 1906 και τη δεκαετία του '50 βρέθηκε δύο φορές στα πλέι-οφ για τον τίτλο, όμως τερμάτισε δεύτερη.

Η φετινή θα είναι η τέταρτη χρονιά των Νορβηγών στην Ευρώπη...

Πρόκειται για την ομάδα που έχει το ρεκόρ για γκολ με κεφαλιά όσον αφορά στην απόσταση, αφού, τον Νοέμβρη του 2011, ο Ζόνε Σάμουελσεν είχε σκοράρει από τα 57 μέτρα!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα