Άλλοι θα πανηγύριζαν…

Άλλοι θα πανηγύριζαν…

Άλλοι θα πανηγύριζαν…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος "προτείνει" μέσα από το blog του στο Gazzetta να μην υποτιμηθούν οι δανεικοί, τους οποίους πήρε πίσω ο Ολυμπιακός.

Πέντε από τους παίκτες του που έπαιξαν δανεικοί θα έχει ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Το Μανιάτη, το Γιαννιώτα, τους Μπέρτο, Γούτα και τον Ολαϊτάν.

Αν είχαν στο ρόστερ τους οι άλλες μεγάλες ομάδες αυτούς τους παίκτες, θα πανηγύριζαν…Εγώ δεν λέω να πανηγυρίζουν οι Ολυμπιακοί. Απλά λέω ας μην τους υποτιμάμε. Μην υποτιμήσουμε το σοβαρό ενδεχόμενο να πάρει πράγματα ο Ολυμπιακός από αυτούς στην καινούργια χρονιά.

Ο Μανιάτης ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, έπαιξε στο Βέλγιο, πήρε το Κύπελλο και γύρισε και στην εθνική.

Ο Γιαννιώτας έβγαλε μάτια με τον ΑΠΟΕΛ, που μόνο ομάδα της πλάκας δεν είναι. Και έπαιξε καλά κι αυτός και στην εθνική, στην Αυστραλία.

Ο Μπέρτος ήταν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος.

Ο Γούτας έχει μείνει πίσω από την περιπέτεια του τραυματισμού του, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι από τους καλύτερους νέους σέντερ μπακ στην Ελλάδα.

Ο δε Ολαϊτάν μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά έπαιξε και στην Τβέντε και στην Κοτράϊκ φέτος, δείχνοντας ότι αν μη τι άλλο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ετοιμότητας απ΄ότι πέρσι.

Για να τα δούμε κι αυτά τα παιδιά. Δεν ξέρω τι θα κάνουν, πόσο θα ποντάρει πάνω τους ο προπονητής κλπ, κλπ. Ξέρω όμως ότι έχουν, όλοι, αξία.

Κανείς δεν είναι τυχαίος. Όλοι είναι καλοί παίκτες...

 

Best of internet