Πάει Σκανδιναβία ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Πάει Σκανδιναβία ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Πάει Σκανδιναβία ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Με τον νικητή του ζευγαριού της νορβηγικής Oντ Γκρέναλντ με την φινλανδική Μάριεχαμν θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Δεν φοβίζει καμία από τις δύο ομάδες. 

Στη Νορβηγία ή στην Φινλανδία θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa  League το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Οντ Γκρένλαντ και της φινλανδικής Μάριεχαμν.

Ο ΠΑΣ θα δώσει τον πρώτο αγώνα στις 14 Ιουλίου  εκτός έδρας, ενώ μία εβδομάδα αργότερα στις 21 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στους «Ζωσιμάδες».

Οι Ηπειρώτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 7 Ιουλίου για να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους, με τις δύο αναμετρήσεις της Οντ με την Μάριενχαμ να είναι προγραμματισμένες στις 30 Ιουνίου (Νορβηγία) και 7 Ιουλίου (Φινλανδία). 

Η Οντ Γκρένλαντ την περσινή σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 2η θέση μετά το πέρασμα 13 αγωνιστικών. Από την πλευρά τους οι Φινλανδοί τερμάτισαν στην 6η θέση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ενώ φέτος βρίσκονται στην 2η θέση μετά από 15 αγώνες.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Καμία από τις δύο ομάδες δεν φοβίζει με βάση την δυναμικότητα, αλλά σίγουρα έχουν ένα συν αφού και οι δύο βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα σε σχέση με την ελληνική ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΟΝΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ

 

Best of internet