Ετοιμάζει ριζικές αλλαγές η ΑΕΛ

Ετοιμάζει ριζικές αλλαγές η ΑΕΛ

Ετοιμάζει ριζικές αλλαγές η ΑΕΛ

bet365

Κόντρα στις... προβλέψεις, η ΑΕΛ θα κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της.

Μπορεί ο Σάκης Τσιώλης να αποχώρησε από την ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, επειδή η διοίκηση ήθελε να στηρίξει το υπάρχον ρόστερ πολύ περισσότερο σε σχέση με τις εισηγήσεις του έμπειρου κόουτς, όμως τελικά, οι αλλαγές σε αυτό θα είναι πολλές. Όχι μόνο σε απόλυτο αριθμό, αλλά και σε ουσία, αφού αρκετοί παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό, αναμένεται να... κουνήσουν μαντίλι.

Συγκεκριμένα, Κώστας Μπανούσης και Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Δημήτρης Κομεσίδη, του έτερου παίκτη που μένει ελεύθερος και είναι ο μόνος που ενδέχεται να παραμείνει στους «βυσσινί», με τις πιθανότητες, πάντως, να μην υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου.

Πέρα από αυτούς, όμως, αρκετοί είναι οι παίκτες που είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσουν στον Κάμπο, παρόλο που έχουν συμβόλαιο. Πιο αναλυτικά, Πολ Ουρτάδο, Οσμάν Πάτο και Σεμπάστιαν Ναγιάρ, μόνο σίγουρη δε θεωρούν την θέση τους στην... νέα ΑΕΛ, καθώς τους «χρεώνουν» πως πέρσι δεν έκαναν την διαφορά, όπως θα περίμενε η ομάδα από ξένους παίκτες.

Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες, Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ανδρέα Λαμπρόπουλο, που τους χρεώνεται μαζί με τον Ματθαίο Μαρουκάκη και η κακή ζωή. Μετά το... άδειασμα στην συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, μάλιστα, είναι αμφίβολο το αν μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα οι τρεις έμπειροι παίκτες. Τέλος, ούτε και η θέση του Άγγελου Βέρτζου είναι δεδομένη, αφού υπάρχουν αμφιβολίες από τον Άγγελο Αναστασιάδη, όπως «βγαίνει» από την ομάδα.

Βέβαια, με τους 7 εξ αυτών να έχουν συμβόλαιο, ακόμα κι αν υπάρχει πρόθεση για... διαζύγιο, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι δεδομένο ότι θα λυθούν όλα τα συμβόλαια από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Το δεδομένο, όμως, είναι πως μιλάμε για παίκτες με Μ.Ο. συμμετοχών 22,6 συμμετοχές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται! Με τους δύο «ρέκορντμαν» της προηγούμενης σεζόν Μαρουκάκη (29) και Κομεσίδη (27) να είναι μεταξύ αυτών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα