Ολυμπιακός: Τα... κεφάλια μέσα

Ολυμπιακός: Τα... κεφάλια μέσα

Ολυμπιακός: Τα... κεφάλια μέσα

bet365

Με τα καθιερωμένα αιματολογικά και εργομετρικά ξεκινά η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Τα προκριματικά του Champions League αναγκάζουν κάνουν τις διακοπές των «ερυθρόλευκων» να τελειώσουν νωρίτερα από το συνηθισμένο .

Έτσι, αναμένεται να γεμίσει το Ρέντη σήμερα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να περνούν από εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις.

Αύριο (21/6) το απόγευμα θα πετάξουν για την Αυστρία και το Λένγκεφελντ, που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Ο Νταβίντ Φουστέρ, ύστερα από έξι προετοιμασίες δεν θα βρεθεί στο Ρέντη, ενώ ο Ρομπέρτο αναμένεται να χαιρετήσει και να ανακοινωθεί από την Εσπανιόλ. Ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν χθες να έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα από την Καταλωνία.

Από εκεί και πέρα Γιαννιώτας και Ολαϊτάν αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία τους από το Μάρκο Σίλβα.

Θυμίζουμε πως τα προκριματικά ξεκινούν 26-27 Ιουλίου, τα δεύτερα 2 ή 3 Αυγούστου, ενώ τα πλέι οφ ξεκινούν 16 ή 17 και 23 ή 24 τα πλέι οφ.

Η χρονιά ξεκινάει νωρίς για τον Ολυμπιακό που οι στόχοι του παραμένουν οι ίδιοι και φέτος (πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα