Ποιος είναι ο Μεντί Ταρέμι (vids)

Ποιος είναι ο Μεντί Ταρέμι (vids)

Ποιος είναι ο Μεντί Ταρέμι (vids)

bet365

Τι εστί Μεντί Ταρέμι; Ποιος είναι ο Ιρανός φορ, που τα ΜΜΕ της πατρίδας του τον στέλνουν στην Ελλάδα και κυρίως στον ΠΑΟΚ; Το Gazzetta.gr σας τον παρουσιάζει…

Ο Μεντί Ταρέμι, το όνομα του οποίου «παίζει» από το μεσημέρι της Κυριακής (19/6) για τον ΠΑΟΚ, γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1992 στην πόλη Μπουσέχρ, που βρίσκεται στο νότιο Ιράν και έγινε γνωστή λόγω της λειτουργίας από το 2013 του πρώτου ιρανικού πυρηνικού σταθμού.

Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδες της περιοχής (Iranjavan Bushehr, Shahin Bushehr) και τη σεζόν 2013-14 αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της 2ης κατηγορίας, παίρνοντας μεταγραφή για την Περσέπολις και την πρώτη κατηγορία.

Φέτος ο Ιρανός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 16 γκολ με την Περσέπολις και τα media της χώρας του άρχισαν να τον αποκαλούν ο «Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς του Ιράν»!

Η Περσέπολις δεν είναι καμία τυχαία ομάδα στο Ιράν. Θεωρείται η πιο δημοφιλής ομάδα της χώρας, έχοντας συνάψει συνεργασίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μίλαν και την Ρούμπιν Καζάν, με εννιά πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα.

Το 2015 αναδείχθηκε «Ποδοσφαιριστής της χρονιάς» για το Ιράν, μια περίοδο που τον έφερε στην εθνική ομάδα της χώρας του, κάνοντας ντεμπούτο στις 11 Ιουνίου 2015 εναντίον του Ουζμπεκιστάν.

Οι εκπρόσωποι του δηλώνουν σχεδόν σίγουροι για συμφωνία δύο ετών με ελληνική ομάδα. Αν θα δικαιωθούν θα φανεί σε λίγες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα