Και ο Ολαϊτάν στην Αυστρία

Και ο Ολαϊτάν στην Αυστρία

Και ο Ολαϊτάν στην Αυστρία

bet365

Ο Μάικλ Ολαϊτάν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αύριο οι ερυθρόλευκοι μαζεύονται στο Ρέντη για αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά. Την Τρίτη (21/6) πετούν για Αυστρία όπου για δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Ανάμεσα στους παίκτες θα είναι κι ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος όπως γράφει ο «Γαύρος» θα έχει την ευκαιρία του να διεκδικήσει την θέση του στο φετινό ρόστερ. Ο Μάρκο Σίλβα θα τον τσεκάρει και θα κρίνει το κατά πόσο ο 23χρονος είναι σε θέση να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για έναν παίκτη που το ταλέντο του περισσεύει αλλά από τις 2/3 του 2014, η καριέρα του έχει φθίνουσα πορεία εξαιτίας του πολύ σοβαρού προβλήματος στην καρδιά.

Ο Νιγηριανός έπαιξε πέρυσι σε 25 ματς φορώντας τη φανέλα των Τβέντε και Κορτράικ και ψάχνει την αγωνιστική του Ανάσταση, θέλοντας να αφήσει πίσω του μια και καλή το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα