Eξετάζει Ταβάτχα ο Ολυμπιακός

Eξετάζει Ταβάτχα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Eξετάζει Ταβάτχα ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του Ισραηλινού αριστερού μπακ της Μακάμπι Χάιφα, Ταλέμπ Ταβάτχα, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο, μιας και ο Ατρούρ Μαζουακού οδεύει προς πώληση και μέσα στα ονόματα που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους» φαίνεται πως βρίσκεται και αυτό του Ταλέμπ Ταβάτχα.

Σύμφωνα με τη «Sport Day», ο 24χρονος μπακ της Μακάμπι Χάιφα και διεθνής με την ομάδα του Ισραήλ άλλαξε πρόσφατα γραφείο μάνατζερ μετακομίζοντας σε αυτό που εκπροσωπεί και τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, με τους ατζέντηδες της εταιρείας να ενημερώνουν την ομάδα του πως σκοπεύουν φέρουν πρόταση για την απόκτηση του παίκτη είτε από τον Ολυμπιακό είτε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παρόλα αυτά η γερμανική ομάδα δε φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του συμπληρωματικού μπακ που αναζητά, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έτσι τον πρώτο λόγο στην υπόθεση του Ισραηλινού αριστερού οπισθοφύλακα που μέτρησε φέτος 20 συμμετοχές και 3 ασίστ με τη φανέλα της Μακάμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα