Γαλλία για την πρωτιά

Gazzetta team
Γαλλία για την πρωτιά

bet365

Τελευταία αγωνιστική στον πρώτο όμιλο, με την Γαλλία να ετοιμάζεται για την πρωτιά απέναντι στην Ελβετία και την Ρουμανία να ψάχνει την πρόκριση απέναντι στην Αλβανία.

Η Γαλλία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του EURO και με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ελβετία σφραγίζει και την πρώτη θέση. Η τελευταία νίκη των Ελβετών επί των τρικολόρ είχε έρθει το 1992 και η νίκη της Γαλλίας πληρώνει 1,90. Οι τυπικά γηπεδούχοι, όμως, παρά την κακή τους παράδοση δεν είναι αδιάφοροι, ούτε θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Με ισοπαλία, που τιμάται στο 2,90, εξασφαλίζουν τη 2η θέση, ενώ με νίκη, που πληρώνει 5,75, την 1η θέση. Την τελευταία φορά, που αναμετρήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση η Γαλλία είχε κερδίσει με 5-2 για το Μουντιάλ του 2014. Θα βρείτε το over 2,5 στο 2,40 και το over 3,5 στο 4,20. Αμφότερες έχουν σκοράρει και στα δύο τους παιχνίδια μέχρι τώρα, με το G/G να πληρώνει 2,05, ενώ οι Γάλλοι δεν έχουν κάνει ούτε σουτ εντός εστίας στο πρώτο ημίχρονο στη διοργάνωση.

Στο 1,95 η ισοπαλία στο ημίχρονο και στο 1,80 να μην σκοράρουν οι τρικολόρ στο πρώτο ημίχρονο. Το να μην μπει γκολ και στα δύο ημίχρονο θα το βρείτε στο 1,70, ενώ στο 2,25 να έχει περισσότερα γκολ το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος, ο Ντιμίτρι Παγιέ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, έχει σκοράρει και στις δύο πρώτες αγωνιστικές και να το κάνει ξανά οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 3,00.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αλβανία, που μετράει δύο ήττες μέχρι τώρα, αντιμετωπίζει την Ρουμανία, που θέλει μόνο νίκη, για να ελπίζει σε πρόκριση, έστω και μέσω της τρίτης θέσης (προκρίνονται οι 4 καλύτεροι τρίτοι). Οι Ρουμάνοι τρέχουν εκπληκτικό αήττητο σερί με αντιπάλους τους Αλβανούς, που έχει φτάσει στα 13 ματς! Θα βρείτε τον άσο στο 2,25 και την ισοπαλία στο 3,25.

Από εκεί και πέρα, στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων είχαμε under, που πληρώνει 1,45, ενώ η Αλβανία δεν έχει πετύχει ποτέ 2 γκολ στο ίδιο ματς επί της Ρουμανίας. Στο 1,266 το under 1,5 για τους Αλβανούς και στο 2,375 το under 0,5. Οι Ρουμάνοι, όμως, έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν μόλις 1 φορά στα 15 τελευταία τους παιχνίδια σε τελική φάση EURO, με το G/G να είναι στο 2,10.

Τέλος, και στα δύο ματς της Ρουμανίας μέχρι τώρα είχαμε πέναλτι. Στο 3,75 να έχουμε ξανά, ενώ ο Στάνκου είναι από τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης μέχρι τώρα με 2 γκολ. Να βρει και πάλι δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 3,10.

 

Τελευταία Νέα