Ρωσικό ενδιαφέρον για Σάντσες

Ρωσικό ενδιαφέρον για Σάντσες

Gazzetta team
Ρωσικό ενδιαφέρον για Σάντσες

bet365

Κοντά στην Ρουμπίν Καζάν εμφανίζουν τον Σέρχιο Σάντσες, δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Σέρχιο Σάντσες και ισπανικό δημοσίευμα φέρνει τον κεντρικό αμυντικό των «πρασίνων» κοντά στη μετακόμισή του στη Ρωσία, για λογαριασμό της Ρουμπίν Καζάν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα malaga.eldesmarque αναφέρει πως ο νέος τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Χάβι Γκράθια, έχει μέσα στις πρώτες του επιλογές για το κέντρο της άμυνας τον Σέρχιο Σάντσες, κάνοντας μάλιστα λόγο για επαφές με την πλευρά του Ισπανού, οι οποίες αναφέρεται πως έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γκράθια φέρεται να εμπιστεύεται απόλυτα τις δυνατότητες του 30χρονου Ισπανού για το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ που σχεδιάζει στη Ρωσία, ενώ το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας πως η απόκτησή του αποτελεί προτεραιότητα και σύμφωνα με πηγές κοντά στον νέο προπονητή της Ρουμπίν, η οριστική συμφωνία βρίσκεται κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα