«Στον Παναθηναϊκό ο Κονέ»!

«Στον Παναθηναϊκό ο Κονέ»!

Νίκος Μαρούδας
«Στον Παναθηναϊκό ο Κονέ»!

bet365

Σε συμφωνία με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ ήρθε ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί.

Ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με τους Ιταλούς απέσπασε το «πράσινο» φως την Ουντινέζε για τον δανεισμό του διεθνή άσου. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «tuttomercato», οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τους Ιταλούς για τον δανεισμό του 28χρονου μέσου.

Μάλιστα, τονίζεται πως η Ουντινέζε θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του και ότι στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς. Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Κονέ στον Παναθηναϊκό, είναι να δώσει το «ok» και ο τεχνικός της Ουντινέζε, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στη συνάντηση που θα έχει με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα