SV Horn: Η ομάδα του Κεϊσούκε Χόντα! (pics)

SV Horn: Η ομάδα του Κεϊσούκε Χόντα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
SV Horn: Η ομάδα του Κεϊσούκε Χόντα! (pics)

bet365

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κεϊσούκε Χόντα με ομάδα στην Αυστρία; Καμία θα ήταν η πρώτη σας σκέψη. Και όμως ο Χόντα κατέχει με την εταιρεία του το 49% της SV Horn, πρώτης αντιπάλου του Ολυμπιακού στα φετινά φιλικά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η SV Horn, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας (σ.σ. που φέτος διασφάλισε την άνοδό της στην δεύτερη) θα είναι ο πρώτος χρονικά φετινός αντίπαλος του Ολυμπιακού στο γήπεδο Axams. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον γύρω από αυτήν την μικρή ομάδα. Εάν το ψάξει κανείς όμως θα εντυπωσιαστεί. Και αυτό διότι ο Ιάπωνας σταρ του ποδοσφαίρου και είδωλο στην χώρα του και μεσοεπιθετικός της Μίλαν, Κεϊσούκε Χόντα, μαζί με την οικογένειά του κατέχουν το 49% του συλλόγου, έχοντας προχωρήσει το 2015 στην αγορά των μετοχών του.

Για την ακρίβεια στις 8 Ιουνίου του 2015, η εταιρεία της οικογένειας Χόντα με την επωνυμία "Honda Estilo" αγόρασε τις μετοχές σε ποσοστό του 49%. Την διαχείριση της εταιρείας αυτής έχουν δύο άτομα της οικογένειάς του και της εμπιστοσύνης του, ο Χιρογιούκι Χόντα και ο Γιούγκι Χόντα. Σε επίπεδο διοίκησης και στελέχωσης της ομάδας υπάρχουν 11 Ιάπωνες στο σύνολο! Μάλιστα ο αδερφός του Κεϊσούκε, Γιούγκι, είναι πρόεδρος της ομάδας. Για τις ανάγκες του club ο Κεϊσούκε Χόντα είχε κάνει ειδική παρουσίαση στην Αυστρία, μιλώντας για τα πλάνα του ενώ έκανε μετά στην χώρα και άλλη συνέντευξη Τύπου.
Στο ρόστερ του συλλόγου υπάρχουν πέντε Ιάπωνες παίκτες (σ.σ. το 2015 ήταν έξι) ενώ και ο τεχνικός του είναι από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ο λόγος για τον Μασανόρι Χαμαγιόσι, που το 2015 όταν και είχε αναλάβει, έβαλε ψηλά τον πήχη, λέγοντας πως ο στόχος της SV Horn είναι σε πέντε χρόνια να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ! Τότε πάντως κάποιοι ποδοσφαιριστές του έσπευσαν να παρουσιάσουν μία άλλη προοπτική, τονίζοντας πως δεν είναι τόσο εύκολο... Πάντως η εταιρεία του Χόντα έχει την διαχείριση τουλάχιστον 50 ποδοσφαιρικών σχολών ανά τον κόσμο και ενώ επένδυσαν ήδη πολλά χρήματα στην SV Horn. Και για παίκτες και για εγκαταστάσεις και υποδομές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα