Το «ερυθρόλευκο»... σπίτι για δέκα ημέρες! (pics & vids)

Το «ερυθρόλευκο»... σπίτι για δέκα ημέρες! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Το «ερυθρόλευκο»... σπίτι για δέκα ημέρες! (pics & vids)

bet365

Οι μεγάλες ομάδες πάντα αναζητούν και θέλουν το καλύτερο. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός που θα μείνει στο κορυφαίο ξενοδοχείο στο Λάνγκεφελντ, το επιβλητικό Aqua Dome. ΛΑΝΓΚΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Από τις 21 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του θα δουλέψουν σκληρά στο Λάνγκεφελντ. Και μία μεγάλη ομάδα με τέτοια δυναμική όπως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε παρά να διαλέξει το καλύτερο. Από μία κορυφαία επιλογή σε Λάνγκενφελντ για να μείνει κανείς. Πρόκειται για το Aqua Dome. Αυτό το πολυτελές και Superior ξενοδοχείο 4 αστέρων που προσφέρει εκπληκτική θέα στις Άλπεις Ötztal, ευρύχωρα και κομψά δωμάτια, καθώς και την μόνη ιαματική πηγή στη δυτική Αυστρία!
Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του Aqua Dome Hotel συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον. Το μεγάλο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου, στο οποίο οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση, περιλαμβάνει υπηρεσίες σπα σε μια έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Ο υπαίθριος χώρος spa, η μεγάλη έκταση με γρασίδι για ηλιοθεραπεία, οι σάουνες, οι περιποιήσεις ομορφιάς, το γυμναστήριο και ο χώρος Alpen Arche Noah για παιδιά και οικογένειες δίνουν άφθονες ευκαιρίες για κολύμβηση και δραστηριότητες αναψυχής.
Τα εστιατόρια σερβίρουν τοπική και διεθνή κουζίνα, καθώς και υγιεινά πιάτα, σε καλαίσθητο περιβάλλον. Μπορεί κανείς να απολαύσετε ποτά στο lounge, το μπαρ και το φιλόξενο μπαρ κρασιού, το οποίο έχει τζάκι και δερμάτινους καναπέδες. Το Aqua Dome Hotel & Tirol Therme Längenfeld διαθέτει έναν ξεχωριστό υδάτινο κόσμο για παιδιά και οικογένειες, καθώς και 2 μεγάλες πισίνες και τεράστια νεροτσουλήθρα. Επιπλέον, οι οικογένειες μπορούν να διασκεδάσουν στις αίθουσες παιχνιδιού.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 200 και πλέον δωμάτια και ενώ ο υπόγειος χώρος στάθμευσης παρέχεται δωρεάν. Το καλό και το ποιοτικό ξενοδοχείο βέβαια το πληρώνεις αδρά. Έτσι και στο Aqua Dome οι πιο χαμηλές τιμές ξεκινούν από περίπου 200 ευρώ την βραδιά. Κοντά του είναι το Sports Center του Λάνγκεφελντ, όπου θα κάνει προπονήσεις ο Ολυμπιακός. Δείτε στην Gallery φωτό και βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα