Σιμόες: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Σιμόες: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Σιμόες: «Χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Τα σενάρια για ενδιαφέρον ισπανικών και γαλλικών ομάδων συνεχίζονται, με αποτέλεσμα ο Αντρέ Σιμόες να πρέπει να μιλήσει ξανά για το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην A' Bola και σε αυτή ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από διάφορες ομάδες.

«Θα προτιμούσα να μείνω στην άκρη σε αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτά τα πράγματα. Όπως όλοι, ξέρω ότι πρέπει να στοχεύεις ψηλά αν θες να πετύχεις κάτι. Και ονειρεύομαι να φτάσω ψηλά. Στόχος μου δεν είναι να σταματήσω εδώ. Θέλω να παίξω στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όπως η Ισπανία και είναι ελκυστικό να παίζεις απέναντι στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα. Είναι συναρπαστικό και αποτελεί στόχο κάθε παίκτη», τόνισε αρχικά ο Σιμόες και στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον των μεγάλων πορτογαλικών ομάδων.

«Μαθαίνω για το ενδιαφέρον αλλά κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Τα διαβάζω στις εφημερίδες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ κουβέντα, αλλά δεν είναι όλα αλήθεια. Αν είχα δεχθεί μια πρόταση από μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας δεν θα είχα φύγει στο εξωτερικό, γιατί μου αρέσει να είμαι στη χώρα μου και νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω σε ένα τέτοιο κλαμπ. Δεν ήρθε και έπρεπε να πάρω το ρίσκο να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, που με είχε παρακολουθήσει για καιρό και είχε στόχο να επιστρέψει στην κατάκτηση τίτλων».

Best of internet